Hypnotherapie Zuid Limburg

Suzanna Grandia

Wie ben ik?

Ron Mai

Suzanna Grandia

Mijn naam is Suzanna Grandia. Ik ben opgeleid als Maatschappelijk Werkster en bij verschillende hulpverleningsinstanties werkzaam geweest als begeleidster en ambulant begeleidster. Ik wilde mij verder ontwikkelen om extra technieken in handen te krijgen om mensen met hun probleem te helpen. In 2010 heb ik de NLP-practitioner gedaan en in 2012 de NLP-master.

In 2014 ben ik gestart met de opleiding voor hypnotherapie en in 2018 afgestudeerd als hypnotherapeut om vervolgens te starten met mijn eigen praktijk. Ik doe momenteel een vervolgopleiding EMDR om ook mensen met trauma’s te kunnen helpen. Verder heb ik bijscholing gehad voor het plaatsen van een virtuele maagband.

“Ik wilde op een andere manier mensen helpen met hun problemen, vanuit mijn eigen visie en denken in plaats vanuit een instelling.”

Ik werk eclectisch wat betekent dat ik technieken uit verschillende stromingen en methodieken gebruik. Ik kijk wat het beste aansluit bij de persoon en zijn probleem. Daarnaast vind ik het belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden en niet de beperkingen en de oplossing te halen vanuit de persoon zelf omdat iedereen de oplossingen in zich draagt.

Als hypnotherapeut ben ik geregistreerd bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten, de NBVH.

Door mij gebruikte technieken/behandelmethoden zijn onder meer hypnotherapie, cognitieve gedragstherapie, regressietherapie en EMDR.

U kunt bij mij terecht voor hulp bij o.a. traumaverwerking, rouwverwerking, angsten, stemmingsklachten, psychosomatische klachten, plaatsen virtuele maagband, zelfredzaamheid en zelfverzekerdheid.

Baanderthof 19
6136 EX  Sittard

Telefoon: 06-15187769